Andere spreekuren – Huisartsenpraktijk Trigoon – ‘s-Gravendeel

Welkom bij huisartsenpraktijk Trigoon

Trigoon is een huisartsenpraktijk, waar de huisartsen, de praktijkondersteuners en de doktersassistentes met hart en verstand hun werk doen op een professionele en betrokken wijze, waarbij een goede zorg voor heel de mens centraal staat. Wij vinden goede zorg vanzelfsprekend.

Onze praktijk is sinds 2004 gecertificeerd door het Nederlands Huisartsen Genootschap, waarbij jaarlijks zowel medisch- inhoudelijk, als  op patiënttevredenheid wordt beoordeeld op kwaliteit.

Huisartsen mevr. E.N. Andriessen en mevr. M.A.M. Klöpping zijn praktijkhouders.

Andere spreekuren

Overige diensten in Trigoon:

Bloedprikken voor de huisartsen:

is iedere werkdag in “Het Trefpunt “ van verzorgingshuis Immanuel, Weegje 3 te ’s-Gravendeel.

Het prikken voor de trombosedienst en voor het Albert Schweitzer ziekenhuis is iedere dinsdag en donderdag van 09.00 – 10.00 uur in onze praktijk Trigoon. U kunt wachten in de hal en op volgorde van binnenkomst gaan prikken.

Een psycholoog is werkzaam in de praktijk op dinsdag en donderdag. Afspraken verlopen via de receptie.

Een dermatoloog van de Mohskliniek heeft op woensdagmiddag spreekuur in onze praktijk. Een consult is mogelijk na verwijzing.

We werken samen met de cardiologen van het ASZ  in een 1,5 lijns-project, waardoor we de door ons gemaakte ECG kunnen laten beoordelen door de cardioloog.

Reizigersvaccinatie:

Indien u een reisadvies nodig heeft, kunt u contact opnemen met de GGD-Rotterdam Rijnmond afdeling reisadvies 010-4339899.

U kunt  informatie lezen hoe te handelen op www.ggdreisvaccinaties.nl

Wist u dat er ook een app is van de GGD?

Deze is gratis te downloaden. U kunt zich dan aanmelden en u krijgt tijdens uw reis informatie doorgestuurd die voor u van belang is voor de bepaalde gebieden die u bezoekt.

Wij zijn een opleidingspraktijk voor zowel doktersassistenten als huisartsen. Ook onze huisartsen in opleiding hebben spreekuren.