Nieuws – Huisartsenpraktijk Trigoon – ‘s-Gravendeel

Welkom bij huisartsenpraktijk Trigoon

Trigoon is een huisartsenpraktijk, waar de huisartsen, de praktijkondersteuners en de doktersassistentes met hart en verstand hun werk doen op een professionele en betrokken wijze, waarbij een goede zorg voor heel de mens centraal staat. Wij vinden goede zorg vanzelfsprekend.

Onze praktijk is sinds 2004 gecertificeerd door het Nederlands Huisartsen Genootschap, waarbij jaarlijks zowel medisch- inhoudelijk, als  op patiënttevredenheid wordt beoordeeld op kwaliteit.

Huisartsen D.P. Breure en K.S.ter Meulen zijn praktijkhouders.

Nieuws

Huisartsenpraktijk Trigoon zoekt een huisarts/ associé

Publicatiedatum: 01-06-2023

De huidige praktijkhouders van onze huisartsenpraktijk zouden, vanwege de wens tot pensionering, de praktijk graag overdragen. De huisarts die al 15 jaar in onze praktijk werkzaam is zou willen associëren met een nieuwe collega en deze praktijk voortzetten. Hebt u interesse? Klik op onderstaande link voor de gehele advertentie. Advertentie Trigoon ...

Lees verder over 'Huisartsenpraktijk Trigoon zoekt een huisarts/ associé'

Herhaalmedicatie

Publicatiedatum: 18-08-2022

Vanaf januari 2023 is het niet meer mogelijk om herhaalmedicatie via de website te bestellen. Dit graag doen via de app “uw zorg online” , inleveren in de brievenbus of bellen naar de receptenlijn.

Lees verder over 'Herhaalmedicatie'

Digitaal afspraken maken

Publicatiedatum: 06-04-2022

Vanaf 11 april heeft u de mogelijkheid om online een afspraak te maken bij de huisarts. Dit kan via ons zorgportaal, via de app of via de website. U kunt per afspraak 1 klacht bespreken met de huisarts.    

Lees verder over 'Digitaal afspraken maken'