Assistentie en praktijkondersteuning – Huisartsenpraktijk Trigoon – ‘s-Gravendeel

Welkom bij huisartsenpraktijk Trigoon

Trigoon is een huisartsenpraktijk, waar de huisartsen, de praktijkondersteuners en de doktersassistentes met hart en verstand hun werk doen op een professionele en betrokken wijze, waarbij een goede zorg voor heel de mens centraal staat. Wij vinden goede zorg vanzelfsprekend.

Onze praktijk is sinds 2004 gecertificeerd door het Nederlands Huisartsen Genootschap, waarbij jaarlijks zowel medisch- inhoudelijk, als  op patiënttevredenheid wordt beoordeeld op kwaliteit.

Huisartsen mevr. E.N. Andriessen en mevr. M.A.M. Klöpping zijn praktijkhouders.

Assistentie en praktijkondersteuning

De assistente staat u als eerste te woord wanneer u naar de praktijk belt. Ze organiseert de afspraken voor de spreekuren  en de visites.

Zij weet het antwoord op veel praktische vragen, bijvoorbeeld over verwijzingen , (herhaal) recepten, machtigingen en vervoersbewijzen. U kunt haar ook bellen voor uitslagen van urine- of bloedonderzoek.  Zij geeft informatie en advies bij milde, vaak voorkomende ziekten.

Verder is het mogelijk met haar een afspraak te maken voor: Bloeddruk controles, oren uitspuiten, het geven van injecties, het verwijderen van hechtingen, het bepalen van CRP en glucose waarde, urineonderzoek, wratten behandeling, wondverzorging, het maken van een ECG (hartfilm) en de controle en preventie van patiënten met verhoogd risico op hart en vaatziekten (CVRM ).

De assistentes doen vrijwel alle middagen spreekuur.

Spreekuur van de praktijkondersteuner -Somatiek:

De praktijkondersteuner heeft spreekuur voor patiënten met chronische aandoeningen, zoals diabetes, ASTMA/COPD, Ouderenzorg en Hart/Vaatziekten. Verder heeft zij een stoppen met roken spreekuur.  Zij heeft spreekuur van 08.00 tot 17.00 uur.

Spreekuur van de praktijkondersteuner- GGZ:

De psycholoog heeft spreekuur op dinsdag en donderdag.