Praktijkinformatie – Huisartsenpraktijk Trigoon – ‘s-Gravendeel

Welkom bij huisartsenpraktijk Trigoon

Trigoon is een huisartsenpraktijk, waar de huisartsen, de praktijkondersteuners en de doktersassistentes met hart en verstand hun werk doen op een professionele en betrokken wijze, waarbij een goede zorg voor heel de mens centraal staat. Wij vinden goede zorg vanzelfsprekend.

Onze praktijk is sinds 2004 gecertificeerd door het Nederlands Huisartsen Genootschap, waarbij jaarlijks zowel medisch- inhoudelijk, als  op patiënttevredenheid wordt beoordeeld op kwaliteit.

Huisartsen mevr. E.N. Andriessen en mevr. M.A.M. Klöpping zijn praktijkhouders.

Praktijkinformatie

Huisartsenpraktijk Trigoon is centraal gelegen aan de Hendrik Hamerstraat 89 te ‘s-Gravendeel. Wij werken onder één dak samen met Apotheek Trigoon en wijkzorg Careijn. Ook de Cesar therapeut en de podotherapeut RondOm bevinden zich in Trigoon.

Ons  zorgaanbod/ verrichtingen: maken van een hartfilmpje/ecg, longfunctiemeting, enkel-arm index meting , kleine chirurgische ingrepen, wrattenbehandeling.

1 Dagdeel per week is er een dermatoloog van de MOHS kliniek aanwezig in de praktijk.

Op dinsdag en donderdag van 9-10 uur is de prikdienst van het Albert Schweitzer ziekenhuis aanwezig in de praktijk.

De praktijk is een opleidingspraktijk, Mevr. E.N. Andriessen is opleider.  Wij bieden de mogelijkheid op huisartsen in opleiding bij ons een jaar stage te lopen zodat zij hun opleiding kunnen voortzetten cq afronden. Hierdoor blijft de gezondheidszorg in Nederland gewaarborgd.