Berichtgeving betreft pensionering dokter Breure en Ter Meulen – Huisartsenpraktijk Trigoon – ‘s-Gravendeel

Welkom bij huisartsenpraktijk Trigoon

Trigoon is een huisartsenpraktijk, waar de huisartsen, de praktijkondersteuners en de doktersassistentes met hart en verstand hun werk doen op een professionele en betrokken wijze, waarbij een goede zorg voor heel de mens centraal staat. Wij vinden goede zorg vanzelfsprekend.

Onze praktijk is sinds 2004 gecertificeerd door het Nederlands Huisartsen Genootschap, waarbij jaarlijks zowel medisch- inhoudelijk, als  op patiënttevredenheid wordt beoordeeld op kwaliteit.

Huisartsen mevr. E.N. Andriessen en mevr. M.A.M. Klöpping zijn praktijkhouders.

Terug naar overzicht

Berichtgeving betreft pensionering dokter Breure en Ter Meulen

Per 1 januari zijn dokter Breure en Ter Meulen wegens pensionering niet meer werkzaam in de huisartspraktijk. Zij hebben u hier middels een mail of brief in december 2023 over geïnformeerd. Echter door onduidelijke reden is dit niet door iedereen ontvangen. Wij betreuren dat u mogelijk onaangenaam verrast bent door dit nieuws en dat u hierdoor geen gelegenheid heeft gehad om afscheid van hen te nemen. Mocht u hen nog een kaartje of iets dergelijks willen sturen, dan kunt u dit afgeven aan de balie. Wij zorgen dan dat het bij hen terecht komt.

Publicatiedatum: 10-01-2024