Kwaliteitsonderzoek – Huisartsenpraktijk Trigoon – ‘s-Gravendeel

Welkom bij huisartsenpraktijk Trigoon

Trigoon is een huisartsenpraktijk, waar de huisartsen, de praktijkondersteuners en de doktersassistentes met hart en verstand hun werk doen op een professionele en betrokken wijze, waarbij een goede zorg voor heel de mens centraal staat. Wij vinden goede zorg vanzelfsprekend.

Onze praktijk is sinds 2004 gecertificeerd door het Nederlands Huisartsen Genootschap, waarbij jaarlijks zowel medisch- inhoudelijk, als  op patiënttevredenheid wordt beoordeeld op kwaliteit.

Huisartsen mevr. E.N. Andriessen en mevr. M.A.M. Klöpping zijn praktijkhouders.

Terug naar overzicht

Kwaliteitsonderzoek

Beste heer, mevrouw,

Onze huisartsenpraktijk is aangesloten voor de goede zorg van de chronische ziekten (te noemen: Diabetes Mellitus, Hart- en vaatziekten, Astma en COPD) bij een regio-organisatie (Zorggroep Hoeksche Waard). Eens in de zoveel jaar willen zij in het kader van de kwaliteit van de chronische zorg een patiënttevredenheidsonderzoek uitvoeren. Hier doen alle huisartsenpraktijken in de gemeente Hoeksche Waard aan mee.

Mocht u bijvoorbeeld behoren tot een van deze groepen en daarom met enige regelmaat bij onze praktijkverpleegkundige Annemarie Martin komen, dan kan het zijn dat u wordt benaderd om deze vragenlijst in te vullen. Wij zouden het zeer waarderen als u daar de tijd voor wilt nemen. Uiteraard is de vragenlijst volledig anoniem en deelname of uw beoordeling heeft geen invloed op de verdere zorg die u krijgt.

Alvast bedankt!

Publicatiedatum: 13-06-2024